Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Več

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Več

Slavko Vinčič: Messi in Ronaldo brez privilegijev

Messi in Ronaldo brez privilegijev

 Z najuspešnejšim mariborskim sodnikom smo se pogovarjali o poklicu, ki je privilegij, a hkrati tudi precej nehvaležno opravilo

Več
- Novice
01 marec 2018

Nagradna igra: Izžrebali smo dobitnika 'svetega' dresa

Izžrebali smo dobitnika 'svetega' dresa

S koncem februarja se je končala nagradna igra v kateri je bila nagrada svečani dres NK Maribora. V nagradni igri vas je sodelovalo več kot tisoč in računalniški žreb je izbral zmagovalca. Dobitnik dresa se skriva pod ID številko 0345 in to je Karmen Weis. Za prevzem nagrade bomo nagrajenko kontaktirali. Zahvaljujemo se vsem za sodelovanje v nagradni igri in vas vabimo da spremljate našo spletno stran še naprej, saj bomo kmalu pripravili novo nagradno igro s atraktivnimi nagradami, prav tako pa bomo redno na preži za zgodbami in športniki, ki ne najdejo poti v druge medije.