Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Več

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Več

Fiilip Starič: V Hajduku ostaja slovenski pridih

Da je hrvaško nogometno prvenstvo vse bolj slovensko obrvano, je že znano. Največji pečat gotovo pušča Matjaž Kek, trener, ki z Rijeko že nekaj let počasi ruši prevlado zagrebškega Dinama. Neopaženo pa ni bilo niti delovanje Marjana Pušnika, ki je pol leta treniral splitski Hajduk.

Več
06 April 2018

Košarkarji KK Bistrice U18 drugi v Sarajevu

Košarkarski klub Bistrica je konec marca sodeloval na močnem mednarodnem turnirju v Sarajevo, na katerem je v vseh kategorijah sodelovalo več kot 80 ekip. Fantje, katerih jedro ekipe tvorijo igralci rojeni 2001, so osvojili drugo mesto, premoč so morali priznati samo Zemunu iz Beograda.

Preberi več

23 Marec 2018

Bistriški kadeti na zaključnem turnirju državnega prvenstva

Kadeti Košarkarskega kluba Bistrica (igralci letnika 2001 in mlajši) so se uvrstili na zaključni turnir najboljših 8 ekip v Sloveniji za sezono 2017/18.

Preberi več

30 Januar 2018

Košarkarski upi Bistrice U-17 najboljši na vzhodu

V odločilnem dvoboju za prvo mesto v vzhodni skupini so mladi košarkarji KŠ Sani Bistrica visoko premagali neposredne konkurente za prvo mesto Slovan A, s kar 69:45. 

Preberi več

08 December 2016

KK Maribor Nova KBM: Motivacija za otroke in zametek novega sodelovanja

Mariborski in okoliški košarkarski klubi ter šole so se združili v ligi MKL za starostno kategorije U-11, kar je naletelo na pozitiven odziv. Mariborska košarka se v zadnjem poldrugem letu s težavo pobira po stečaju prvoligaša KK Maribor Nova KBM. Svetel trenutek v tekmovalnem pomenu sta bili uvrstitev članov Branika v dodatne kvalifikacije za prvo ligo in peto mesto mladincev med prvoligaši. A sezona 2015/2016 je zgodovina, treba je gledati naprej in iskati potenciale za boljšo prihodnost. 

Preberi več