Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Več

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Več

Fiilip Starič: V Hajduku ostaja slovenski pridih

Da je hrvaško nogometno prvenstvo vse bolj slovensko obrvano, je že znano. Največji pečat gotovo pušča Matjaž Kek, trener, ki z Rijeko že nekaj let počasi ruši prevlado zagrebškega Dinama. Neopaženo pa ni bilo niti delovanje Marjana Pušnika, ki je pol leta treniral splitski Hajduk.

Več
06 April 2018

Košarkarji KK Bistrice U18 drugi v Sarajevu

Košarkarski klub Bistrica je konec marca sodeloval na močnem mednarodnem turnirju v Sarajevo, na katerem je v vseh kategorijah sodelovalo več kot 80 ekip. Fantje, katerih jedro ekipe tvorijo igralci rojeni 2001, so osvojili drugo mesto, premoč so morali priznati samo Zemunu iz Beograda.

 

 

 

 


V skupinskem delu so nastopali več kot prepričljivo saj so svoje nasprotnike odpravljali z visokimi razlikami. Na prvi tekmi so z 62:31 odpravili Bosno iz Sarajeva, na drugi tekmi so premagali Čelik iz Zenice 52:39 in na zadnji tekmi skupinskega dela so odpihnili  še Burch s 75:51 in se prepričljivo uvrstili v polfinale. V polfinalu so ponovili predstave iz skupinskega dela in Pobednik iz Sarajeva premagali kar s 54:25.

 

 

 

 

 

Na sliki: V polfinalu so s 29 točkami razlike premagali
Pobednik iz Sarajeva

V finalu jih je nato čakal Zemun iz Beograda. Že na pogled je ekipa Zemuna delovala zelo močno, saj so fantje izjemno fizično pripravljeni. Košarkarji Zemuna so razen na začetku, skozi celotno tekmo vodili in zasluženo osvojili prvo mesto na turnirju. Je pa drugo mesto za igralce Bistrice na turnirju U18 velik uspeh in velika motivacija za nadaljevanje sezone.

 

 

 

 

Na sliki: V finalu so morali priznati premoč Zemunu iz Beograda

Ekipo od 12.-15.4. čaka zaključni turnir državnega prvenstva U17 v Kopru, kjer se bodo na prvi tekmi turnirja pomerili z domžalskim Helios Suns.