Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Več

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Več

Fiilip Starič: V Hajduku ostaja slovenski pridih

Da je hrvaško nogometno prvenstvo vse bolj slovensko obrvano, je že znano. Največji pečat gotovo pušča Matjaž Kek, trener, ki z Rijeko že nekaj let počasi ruši prevlado zagrebškega Dinama. Neopaženo pa ni bilo niti delovanje Marjana Pušnika, ki je pol leta treniral splitski Hajduk.

Več
10 April 2018

3. SNL - sever: Prvi poraz Dravograda

V 18. krogu v 3. slovenski nogometni ligi smo bili priča prvovrstnemu presenečenju, Dravinja je v gosteh premagala še neporaženi Dravograd. Za zmago Konjičanov je v 33. minuti zadel Čaks iz 11-metrovke.

Preberi več

05 April 2018

Veliko priznanje za Dejana Krambergerja

Predsednik komisije za mali nogomet Medobčinske nogometne zveze Maribor Dejan Kramberger, je bil na seji izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije, imenovan za  selektorja ženske članske futsal reprezentance NZS. Ker se bo v tem letu prvič v zgodovini Slovenije začela oblikovat tudi ženska članska futsal reprezentanca Slovenije, ga je doletela čast da bo prvi selektor ženske izbrane vrste.

Preberi več

05 April 2018

Reprezentanca MNZ Maribor v finalu

Selekcija nogometašev Medobčinske nogometne zveze Maribor se je v Limbušu, v okviru pokala regij 2018/1019, v polfinalu pomerila z selekcijo MNZ Ptuj. 

Preberi več

04 April 2018

3 SNL - sever: Pesnica ne popušča

V 17. krog v 3. SNL sever smo videli samo pet tekem, saj tekmi med  Dravinjo in Lenartom, ter Dobrovcami in Dravogradom zaradi slabega vremena niso bile odigrane. Termina za ti dve tekmi bodo določeni naknadno.

Preberi več

28 Marec 2018

1. MNZ: Strelci razpoloženi, 4.5 gola na tekmo

Vreme še naprej kroji pomladanski del tekmovanja in prav to je bil vzrok, da smo ekipi Pece in Akumulatorja, v 16. kolu videli na delu na igrišču Korotana na Prevaljah.

Preberi več

26 Marec 2018

Zimska nogometna liga U15 se je končala s popolnim zmagoslavjem NK Dravograda

V nedeljo, 11.3.2018, se je s finalnim turnirjem končala zimska liga Medobčinske nogometne lige Maribor v kategoriji U15, ta se je odvijala na treh različnih prizoriščih.

Preberi več

23 Marec 2018

Reprezentanca MNZ Maribor po zmagi nad MNZ Ljubljana v polfinalu

V sredo, 21.3.2018, je amaterska članska reprezentanca MNZ Maribor v 1. krogu Pokala regij (UEFA Regions cup) v Grosupljem, po 11-metrovkah, premagala reprezentanco MNZ Ljubljana, po rednem delu je bil rezultat 2:2. 

Preberi več

12 Marec 2018

1. MNZ: Uvodno tekmo pomladi dobil Akumulator

Čeprav je vreme poskrbelo, da se je uvodni krog tekmovanja v 1. MNZ Maribor prestavil na kasnejši termin pa smo vseeno lahko videli eno tekmo. NK Akumulator je, v soboto, 10. 3. na Prevaljah, na umetni travi gostil ekipo Cerkvenjaka, ter ga za prve tri točke v nadaljevanju prvenstva visoko premagal s 4:1 (1:1).

Preberi več

08 Marec 2018

Nogometni biser pri NK Železničarju

V vrstah nogometne šole NK Železničarja iz Maribora se skriva pravi biser. Selekcija U9 nogometnega kluba Železničar iz Maribora v svoji starostni skupini dosega odlične rezultate in je na turnirjih kjer nastopa reden udeleženec bojev za prva tri mesta. Trener Edin Okanovič pravi, da ima zbrane zelo talentirane dečke, pred katerimi je svetla prihodnost,  s katerimi je užitek delat, saj niso samo talentirani igralci, ampak tudi lepo vzgojeni in delovni fantje. Čeprav je v tej starosti težko predvideti kako se bo kakšen igralec razvijal v bodoče, enemu izmed njih strokovnjaki napovedujejo bleščečo prihodnost.

Preberi več

08 Marec 2018

Selekcija NK Maribor U9 uspešna tudi v Avstriji

V mesecu februarju se je selekcija U9 nogometne šole NK Maribor udeležila dveh kvalitetnih mednarodnih turnirjev v sosednji Avstriji.

Preberi več

Podkategorije