Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Preberite več ...

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Preberite več ...

Slavko Vinčič: Messi in Ronaldo brez privilegijev

Messi in Ronaldo brez privilegijev

 Z najuspešnejšim mariborskim sodnikom smo se pogovarjali o poklicu, ki je privilegij, a hkrati tudi precej nehvaležno opravilo

Preberite več ...
27 februar 2018

Futsal: Perničani prepričljivo najboljši

Bar Prominent Pernica zmagovalci zaključnega futsal turnirja MNZ Maribor, ki se je odigral v soboto 17.2. v dvorani Tehničnega športnega centra v Mariboru. Na turnirju so sodelovale prvo in drugo uvrščeni ekipi iz Futsal lige Slovenske gorice in Futsal lige Koroška.

Igralo se je tako, da sta se pomerila med seboj prvo uvrščena ekipa Slovensko goriške lige proti drugo uvrščeni ekipi koroške lige. V prvi tekmi sta se med seboj udarile  ekipe Bar Prominent Pernica in KMN Havaji iz Radelj ob Dravi, boljši so bili Perničani, ki so slavili z rezultatom 3:0 (0:0). V drugi tekmi so z enakim izidom KMN Vitomarci premagali kolege iz KMN Ribnice na Pohorju.

 

Na sliki: Zmagovalci zaključnega turnirja ekipa Bar Prominent Pernica

V tekmi za tretje mesto so se pomerili stari znanci iz Koroške lige in v napetem dvoboju je slavila ekipa KMN Havaji z rezultatom 4:3 (1:1).

 

 

 

 

Na sliki: V tekmi za tretje mesto sta se pomerili ekipi KMN Havaji in KMN Ribnica  

 

V finalu so se pomerili prvo in drugo uvrščena ekipa iz Slovensko goriške lige Bar Prominent Pernica in KMN Vitomarci. Prepričljivo zmago so slavili igralci iz Pernice, ki so slavili z prepričljivih 10:3 (3:1). Pokale in medalje je podelil predsednik MNZ Maribor Dejan Germič, za organizacijo turnirja je poskrbela MNZ Maribor v sodelovanju z Komisijo za mali nogomet pri MNZ Maribor, ki jo vodi Dejan Kramberger.

 

 

 

 

Na sliki: Drugo mesto je osvojila ekipa iz Vitomarcev