Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Preberite več ...

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Preberite več ...

Slavko Vinčič: Messi in Ronaldo brez privilegijev

Messi in Ronaldo brez privilegijev

 Z najuspešnejšim mariborskim sodnikom smo se pogovarjali o poklicu, ki je privilegij, a hkrati tudi precej nehvaležno opravilo

Preberite več ...
12 marec 2018

1. MNZ: Uvodno tekmo pomladi dobil Akumulator

Čeprav je vreme poskrbelo, da se je uvodni krog tekmovanja v 1. MNZ Maribor prestavil na kasnejši termin pa smo vseeno lahko videli eno tekmo. NK Akumulator je, v soboto, 10. 3. na Prevaljah, na umetni travi gostil ekipo Cerkvenjaka, ter ga za prve tri točke v nadaljevanju prvenstva visoko premagal s 4:1 (1:1).

V prvem polčasu so sicer prevladovali gostje, vendar iz nekaj zrelih priložnosti niso znali zadeti, vseeno pa so v 35. minuti prešli v vodstvo, ko je najstrožjo kazen v zadetek pretvoril Druzovič, toda ta zadetek ni
zadostoval za minimalno prednost ob polčasu saj je v 41. minuti izid poravnal Marinkovič, ki je zadel po predložku z leve strani.

V nadaljevanju smo prvih nekaj minut videli izenačen boj, nato pa so pobudo prevzeli domači in v 65.min po prodoru Zavolovška gostom ni preostalo drugega, kot da ga v svojem kazenskem prostoru zaustavijo s prekrškom, ki ga je sodnik Kunc označil za najstrožjo kazen, Marinkovič pa je s svojim drugim zadetkom Akumulator povedel v vodstvo. Na povišanje vodstva smo čakali le pet minut, ko je bil v skoku pred Lorenčičem najvišji Šepul, v zaključku tekme pa smo videli še en zadetek, ki ga je prispeval Repotočnik in s tem v 88. minuti postavil končni rezultat 4:1. Ostale tekme 14. kroga se bodo odigrale 25. aprila.

 

Zapisnik tekme

Tabela 1. MNZ