Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Več

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Več

Slavko Vinčič: Messi in Ronaldo brez privilegijev

Messi in Ronaldo brez privilegijev

 Z najuspešnejšim mariborskim sodnikom smo se pogovarjali o poklicu, ki je privilegij, a hkrati tudi precej nehvaležno opravilo

Več
05 april 2018

Reprezentanca MNZ Maribor v finalu

Selekcija nogometašev Medobčinske nogometne zveze Maribor se je v Limbušu, v okviru pokala regij 2018/1019, v polfinalu pomerila z selekcijo MNZ Ptuj. 

 

 Pred 50 gledalci so izbranci Zorana Breclja 'povozili' reprezentanco MNZ Ptuj s kar 7:1 (4:0), že ob polčasu je bil rezultat 4:0 za reprezentanco MNZ Maribor. Mrežo gostov je v 15. minuti načel, kapetan Davor Rogina,  nadaljeval je v 23. minuti Dejan Hager, na 3:0 je povišal igralec NK Pohorja Timotej Javornik v 39. minuti, končni rezultat prvega polčasa pa je v 42. minuti postavil Peter Kogelnik. Če so gostje pričakovali, da se bodo reprezentantje MNZ Maribor ob visokem vodstvu ustavili, so se grdo zmotili, ti so  še kar naprej oblegali gol gostujočega vratarja Marka Ladiča, kar je rezultiralo z hitrima zadetkoma na začetku drugega polčasa. zadela sta Anžej Maček v 49. minuti in še enkrat Davor Rogina in kazalo je, da bo reprezentanca MNZ Ptuj doživela pravo malo katastrofo. Vendar so se igralci selekcije MNZ Maribor po šestem golu malo ustavili in do konca tekme zadeli samo še enkrat, v 76. minuti je v polno meril Jan Sredenšek. Poraz gostov je v 88. minuti malo omilil Uroš Simonič. Tekmo je vodil sodnik Slavko Nemet, pomagala sta mu Tomaž Kranjc in Nejc Tušak.

 

 

 

 

 

Reprezentanca MNZ Maribor: Rene Glušič (G), Matic Planinšek, David Končnik, Edi Petek, Anžej Maček, Timotej Javornik, Matevž Repa, Peter Kogelnik, Davor Rogina(K), Dejan Hager, Uroš Ruis, Aljaž Vidovšek(G), Rok Pivec, Aljaž Jager, Gregor Stavbar, Žan Petek Jan Sredenšek. Vodja reprezentance je Robert Koren, selektor Zoran Brecelj, trener Marko Pšeničnik in ekonom Robert Zorman.

Reprezentanca MNZ Ptuj: Marko Ladič(G), Marcel Koren, Mihael Lah, Matic Topolovec, Jan Bračič, Sebastjan Krajnc, Peter Meznarič, Marko Cebek, Damjan Antolič(K), Uroš Simonič, Miha Leben, Aleš Horvat(G), Matija Goričan, Bruno Gale, Tim Starčič, Žan Plajnšek, Davor Fleten.