Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Več

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Več

Fiilip Starič: V Hajduku ostaja slovenski pridih

Da je hrvaško nogometno prvenstvo vse bolj slovensko obrvano, je že znano. Največji pečat gotovo pušča Matjaž Kek, trener, ki z Rijeko že nekaj let počasi ruši prevlado zagrebškega Dinama. Neopaženo pa ni bilo niti delovanje Marjana Pušnika, ki je pol leta treniral splitski Hajduk.

Več
05 April 2018

Veliko priznanje za Dejana Krambergerja

Predsednik komisije za mali nogomet Medobčinske nogometne zveze Maribor Dejan Kramberger, je bil na seji izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije, imenovan za  selektorja ženske članske futsal reprezentance NZS. Ker se bo v tem letu prvič v zgodovini Slovenije začela oblikovat tudi ženska članska futsal reprezentanca Slovenije, ga je doletela čast da bo prvi selektor ženske izbrane vrste.

Dejan Kramberger je v lanskem letu z žensko ekipo KMN Slovenske gorice osvojil naslov državnih prvakinj.