Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Več

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Več

Slavko Vinčič: Messi in Ronaldo brez privilegijev

Messi in Ronaldo brez privilegijev

 Z najuspešnejšim mariborskim sodnikom smo se pogovarjali o poklicu, ki je privilegij, a hkrati tudi precej nehvaležno opravilo

Več
29 maj 2018

MNZ Maribor: Finale članskega pokala

Sreda, 30.5., je dan za ko se bodo zaključila tekmovanja v pokalih. V finalu pokala Slovenije se bosta v Ljubljani pomerila Olimpija in Aluminij, v Mežici pa bo finale pokala MNZ Maribor v katerem bosta igrala Akumulator in Korotan. 

Korotan je do finala premagali Cerkvenjak, Rače, Pesnico in Dobrovce, najtežje delo je imel v 1. in 4. krogu ko so premagali Cerkvenjak in Dobrovce po izvajanju enajstmetrovk, Rače so odpravili z 5:1, Pesnico pa doma z minimalnih 1:0. Akumulator je do finala premagal Jurovski dol, Palomo, Lenart in Brunšvik. Tako kot Korotan so v 1. in 4. krogu zmagali po izvajanju enajstmetrovk, v 2. kolu so suvereno premagali Palomo s 6:0, v tretjem pa so bili z 1:0 boljši od Lenarta. 
Vsekakor nas v Mežici čaka napet koroški finale. Tekma se bo začela ob 17.30, sodili bodo Vivod, Zuhurović in Durič.