Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Več

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Več

Slavko Vinčič: Messi in Ronaldo brez privilegijev

Messi in Ronaldo brez privilegijev

 Z najuspešnejšim mariborskim sodnikom smo se pogovarjali o poklicu, ki je privilegij, a hkrati tudi precej nehvaležno opravilo

Več
06 marec 2017

OK Nova KBM: Bankirke odločno po zastavljeni poti

Prvi cilj, osvojitev pokala Slovenije, je izpolnjen. Odbojkarski klub Nova KBM Branik je tudi letošnjo sezono začel s pomlajeno zasedbo, kar je nekako začrtana pot po kateri hodijo. Ekipo v tej sezoni vodi Bruno Najdič, kateremu bosta pomagala Tomo Dukarič in Luka Likovnik ter nekdanja bankirka Mihela Planinšec, ki skrbi za zdravje deklet. Ekipo so zapustile izkušeni igralki, reprezentančna kapetanka Marina Cvetanovič, ki je odšla na Poljsko (MSK Muszyna), Sarah Ammerman, ki se je odločila končati svojo športno pot. Darja Eržen in Karmina Sužnik pa bosta v tej sezoni tekmovalne izkušnje nabirale v sosednjem Formula Formis.

Preberi več