Video right

 

 

 

 

Intervjuji

Katja Fain: Po maminih stopinjah

Moj dolgoročni cilj je, da bi osvojila kolajne na Evropskih in Svetovnih prvenstvih ter tudi na olimpijskih igrah

Več

Maruša Mišmaš: Ko se odločiš, te nič ne ustavi

To je vodilo vrhunske mlade perspektivne atletinje Maruše Mišmaš, državne rekorderke v disciplini 3.000 m v teku čez zapreke in Hervisove ambasadorke. Pravzaprav gre za neusmiljeno dejstvo, ki na neprizanesljiv način predstavi resnico, obenem pa ohrabri vsakogar, ki ima sanje in voljo, da hodi po poti k cilju. Ne - ni lahke poti do velike zmage, ni bližnjic; je pa trda pot, ki je posledica tvoje odločitve.

Več

Fiilip Starič: V Hajduku ostaja slovenski pridih

Da je hrvaško nogometno prvenstvo vse bolj slovensko obrvano, je že znano. Največji pečat gotovo pušča Matjaž Kek, trener, ki z Rijeko že nekaj let počasi ruši prevlado zagrebškega Dinama. Neopaženo pa ni bilo niti delovanje Marjana Pušnika, ki je pol leta treniral splitski Hajduk.

Več
14 September 2017

Kaja Juvan junakinja Infond Opna

Na krilih ŽTK Maribora slovenski tenisači do sijajnih uspehov. Železničarski teniški klub Maribor (ŽTK Maribor) je med 10. in 18. junijem že tradicionalno organiziral močan profesionalni mednarodni turnir za članice pod imenom INFOND OPEN 2017, ki je imel tokrat nagradni sklad 15.000 ameriških dolarjev. Znesek, ki je v Maribor privabil številne odlične igralke s celega sveta. Kljub temu pa smo z navdušenjem spremljali slovenski finale med Kajo Juvan in Nino Potočnik. Obe igralki sta pred polnimi tribunami prikazali raznovrstno igro in širok repertoar udarcev. Kljub izenačeni igri je najperspektivnejša mlada slovenska igralka Kaja Juvan zasluženo slavila.

Preberi več

29 December 2016

Teniška šola OXI: Vse prepoznavnejša teniška šola pri nas

Teniška šola danes šteje že več kot štiriisedemdeset nadobudnih tenisačev in tenisačic na Pragerskem, Črešnjevcu, Vrholah, v Zgornji Kungoti in v Mariboru. Oktobra 2014 je na Pragerskem pri Slovenski Bistrici prvič svoja vrata odprla teniška šola. Iz popolnega navdušenja nad tenisom in dela z otroki ter odraslimi, so počasi - skupaj z njimi - delali prve korake, treninge pa so vedno znova nadgrajevali. Otroško navdušenje in zadovoljstvo odraslih jim vliva vedno več energije in ambicij za nadaljnje delo. Vse prepoznavnejša teniška šola danes šteje že več kot štiriinsedemdeset nadebudnih tenisačev in tenisačic na Pragerskem, Črešnjevcu, Vrholah, v Zgornji Kungoti in v Mariboru. 

Preberi več